0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Крісло ігрове Аклас Орсон PL TILT Синее (13250)

Код товару:  352747
6 386 грн.
  • На складі
  • Виробник:    АКЛАС
  •    

6 386 грн.
бесплатная доставка

Швидка доставка

оплата частями

Якісна продукція

14 дней обмен/возврат

Офіційна гарантія

Гарантія

100% Гарантія якості

Крісло Орсон • АКЛАС • PL TILT - невелика стильна модель з лінійки геймерських крісел. Привабливий дизайн і ергономічна конструкція робить його привабливим не тільки для любителів пограти, але і для тих хто багато часу проводить на робочому місці.

Дизайн. Дана модель досить м'яка за рахунок товстого шару поролону. Ергономіка забезпечена за рахунок продуманої до дрібниць конструкції, розробленої з урахуванням анатомічних особливостей будови тіла людини. Форма спинки з бічною підтримкою, ергономічним прогином в районі попереку і інтегрованим підголовником зніме зайве навантаження з хребта і дозволить зберегти правильну поставу і хороше самопочуття як за грою, так і під час роботи або відпочинку. Лінії прошивки сидіння і спинки не тільки прикрашають крісло, але і створюють рельєф поверхні з масажним ефектом.

Оббивка. Сучасний дизайн крісла доповнений вдалим вибором оббивних матеріалів. Спеціальна меблева тканина-сучасний оббивний матеріал, який не тільки не поступається по міцності і зносостійкості, але і володіємо кращою гігроскопічністю і повітропроникністю, ніж створюють більш комфортну посадку.

Механізм. Механізм гойдання TILT, встановлений в даній моделі, що дасть можливість переривати роботу або гру приємними сеансами розслаблення, не встаючи з улюбленого крісла. Газліфт допоможе встановити оптимальну для Вашого зросту висоту сидіння. У верхньому положенні крісло має високу посадку, що підійде людям високого зросту.

Підлокітник. На широких пластикових підлокітниках встановлені м'які накладки-вашим рукам буде забезпечена надійна і комфортна опора. Робоча частина підлокітників - рухома, її можна підняти вгору, якщо вам в даний момент не потрібні підлокітники або ви не любите ними користуватися.

Хрестовина. Суцільнолита хрестовина виготовлена з міцного товстостінного пластику з внутрішніми ребрами жорсткості, що дозволить їй витримувати навантаження понад 120 кг. Текстурна поверхня пластику захищають хрестовину від подряпин і дрібних потертостей від взуття. Прогумовані роликові опори забезпечать кріслу необхідну мобільність і підійдуть для будь-якого типу покриття підлоги.

Характеристики
Артикул 13250
Максимальная нагрузка 120 кг
Материал рамы пластик
Модель Орсон PL TILT Синее
Производитель Аклас
Країна виробництва Китай
Матеріал покриття текстиль
Налаштування підлокітників є
Тип механізму тілт
Розмір сидіння 50 х 51 см
Максимальна висота сидіння 55 см
Нижній поріг висоти сидіння 45 см
Максимальна висота підлокітників 80 см
Нижній поріг висоти підлокітників 70 см
Висота спинки 73 см
Маса крісла 16 кг
Колір каркаса чорний
Колір оббивки синій
Гарантія, міс 12
Розмір упаковки 95 х 46 х 65 см
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.