0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Как избавиться от плесени в ванной ?

Як позбутися від цвілі у ванній?

 Що таке цвіль? Пліснявий грибок - це один з найдавніших організмів на нашій планеті. Він дуже стійкий, але вважає за краще вологий теплий клімат і швидко розмножується на органічних поверхнях, наприклад, дереві, папері, шкірі, килимових покриттях, одязі і продуктах харчування. Цвіль складається з міцелію, прихованого під землею або шаром штукатурки, і органів розмноження, розташованих на поверхні. Більшість засобів для чищення видаляють лише видимі прояви цвілі, залишаючи грибницю недоторканою, що сприяє швидкому повторному виникненню цвілі. Боротьба з нею проходить в кілька етапів: видалення, протигрибкова обробка і профілактика.Як запобігти появі цвілі?  цвіль

 
 

розмножується у вологому середовищі, наприклад грибок у ванній комнате.Поетому опалення та вентиляція - її найлютіші вороги. Підтримуйте температуру приміщення в межах 16-24 градусів Цельсія і щодня провітрюйте квартиру по 20-30 хвилин в теплу погоду, і 5-10 хвилин при температурі нижче нуля.
 Як позбутися від цвілі у ванній?
Найбільш ефективний спосіб боротьби з цвіллю - це використання спеціальних протигрибкових препаратів, які можна придбати в нашому інтернет-магазині, таких як SAVO  . При використанні подібних засобів, слідуйте інструкціям на етикетках і попередньо протестуйте їх вплив на невеликому і малопомітній ділянці поверхні.
 Однак, для боротьби з чорною пліснявою, зовсім не обов'язково використовувати дорогі препарати. Чим обробити стіни від грибка? Весь необхідний арсенал знайдеться у нас в інтернет-магазині. Дуже ефективна і економна засіб САВО від цвілі.
 Невеликі ділянки цвілі можна обробити спиртом, який не тільки видалить суперечки з поверхні, але і знищить неглибоку грибницю.
Приблизно 80% різновидів цвілі можна видалити за допомогою білого дистильованого оцту. Це натуральний і безпечний продукт, ефективний в боротьбі в пліснявими грибками:

  •  - Налийте нерозбавлений оцет в розпилювач

  •  - Нанесіть на заражену поверхню і залиште на кілька годин

  •  - Протріть поверхню ганчіркою, змоченою у чистій воді і висушіть

 Оцет також можна використовувати в профілактичних цілях, розпорошуючи невелику кількість на проблемні ділянки 2-3 рази на тиждень.
Ще один натуральний інгредієнт з антибактеріальною дією, який використовується для видалення цвілі - це перекис водню. Вона ефективно запобігає розмноженню цвілеві грибки на різних поверхнях, включаючи стіни, килимове покриття і оббивку м'яких меблів, кахель і сантехніку. Завдяки її відбілюючим властивостям, перекис водню також сприяє видаленню темних плям від цвілі. Перед нанесенням, протестуйте розчин на невеликій ділянці поверхні, попередньо вдягнувши гумові рукавички.


Related Products

Засіб від плісняви та грибка Savo 500 мл (Original)

Засіб від плісняви та грибка Savo 500 мл (Original)

Засіб від плісняви та грибка Savo 500 мл (Original) Засіб від плісняви та грибка Savo 500 мл (Original) - це ефективний засіб для боротьби з пліснявою та грибком, який забезпечує надійний захист ві..

125 грн.

Write a review

Please login or register to review